CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Razdjelnici topline Kuzman - O nama

Obrt Plino-servis vl.Nenad Kuzman sa sjedištem u Mrzlopoljska 2, Dubrava, Zagreb neprekidno posluje od 1990. godine. Prije toga vl. gosp. Nenad Kuzman znanje i iskustvo stekao je kao djelatnik Gradske plinare Zagreb. Kontinuirano ulažući u razvoj danas u obrtu zaposleno je 15 radnika. Za odgovornost u svom poslovanju i kvalitetu usluga kao obrt garantiramo vlastitom imovinom. Ovlašteni smo izvođači plinskih instalacija za sve vrste plinskih instalacija neovisno o veličini i vrsti plinomjera ili snazi postrojenja.

Od strane HRVATSKE STRUČNE UDRUGE ZA PLIN (HSUP) posjedujemo ovlasti (A-ovlaštenje za tvrtku, B-ovlaštenje za voditelja ispitivača i C-ovlaštenje za ispitivača) za provjeru ispravnosti plinskih instalacija (MTU-Minimalne tehničke uvjete) svih stručnih razina

(I stručna razina - za provjeru ispravnosti i nepropusnosti kućne plinske instalacije ukupne instalirane toplinske snage do 50 kw po pojedinom stanu,a uključuje provjeru i ispitivanje),

(II stručna razina - za provjeru ispravnosti i nepropusnosti plinske instalacije ukupne instalirane toplinske snage do 350 kw,a uključuje provjeru i ispitivanje

(III stručna razina - za provjeru ispravnosti i nepropusnosti plinske instalacije ukupne toplinske snage do 1200 Kw,a uključuje provjeru i ispitivanja)

(IV stručna razina - za provjeru ispravnosti i nepropusnosti plinske instalacije bez ograničenja na ukupno instaliranu toplinsku snagu uređaja plinskih trošila, a uključuje provjeru i ispitivanje)

Kod GRADSKE PLINARE ZAGREB registrirani smo za ovlašteno izvođenje plinskih instalacija.

Za sve zaposlenike posjedujemo „UVJERENJA O ISPITIVANJU ZAVARIVAČA“ i „UVJERENJE O ISPITIVANJU ZAVARIVAČA PLASTIČNIH MASA“

Posjedujemo Potvrdu o odslušanom programu ZA POSLOVE PRIPREME OPREME POD TLAKOM za periodičke preglede, ispitivanje i podešavanje ventila sigurnosti, izradu konstrukcijske i tehnološke dokumentacije za novu opremu, rekonstrukciju i popravke iste.

U cilju promocije struke veliku pažnju posvećujemo obrazovanju naučnika te od HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE posjedujemo licencu za obrazovanje učenika za zanimanje "plinoinstalater" i "instalater grijanja i klimatizacije".

Na temelju visoko postavljenih standarda pružanja usluga, tvrtka je dobila priznanje ZAVODA ZA POSLOVNA ISTRAŽIVANJA kojim je uvrštena u 10% najuspješnijih gospodarstvenika u Hrvatskoj, a od istog zavoda gosp. Kuzman je dobio priznanje za najuspješnijeg poduzetnika u 2006 godini.

Obrt "Plino-servis" Kuzman bavi se:
- projektiranjem i izradom kotlovnica za velike sustave i manje obiteljske objekte,
- izradom plinskih instalacija neovisno o vrsti plinomjera ili snazi postrojenja,
- ugradnjom najsuvremenijih kondenzacijskih uređaja,
- izradom instalacija centralnog grijanja,
- iznalaženjem tehničkih rješenja kod negativnih dimnjačarskih atesta,
- ispitivanjem ispravnosti postojećih plinskih instalacija svih kategorija i izdavanjem uvjerenja o ispravnosti istih (za MTU)
- montažom plinskih trošila,
- izradom projektne dokumentacije,
- ugradnjom klimatizacijskih uređaja,
- sanacijom neispravnih dimovodnih kanala,
- ugradnjom najsuvremenije kondenzacijske tehnike,

Želimo istaknuti kako pružamo usluge instaliranja instaliranja sustava za grijanje koja su u skladu sa okolinom uzimajući u obzir prostor u kojem se živi i radi i osmišljavamo način kako postiči harmoniju instalacija i prostora integrirajući sustav grijanja i usluge. Na ovakav način radimo već preko 15 godina, a s još većim entuzijazmom stvaramo i uvodimo inovacije u naše poslovanje.

Prepoznajući sve navedene kvalitete od 2005 godine, posjedujemo certifikat prema normi ISO 9001:2000 sustav upravljanja kvalitetom, a od 2006 godine ISO 14001:2004 zaštite okoliša.

Inteligentnim rješenjima pokušava udovoljiti standardima modernog stanovanja i radnih prostora današnjeg doba. Naši instalateri su pouzdani, izučeni i rade u skladu s napretkom tehnologije. Pružanje usluge visokog standarda ključ je naše uspješnosti što su naši današnji klijenti i prepoznali.

VRH